Celtis Pharm

Celtis Pharm doo

Kompanija “Celtis Pharm” osnovana je 2013. godine, kao plod aktivnosti i iskustava koje je tim osnivača sticao u velikim farmaceutskim korporacijama, a sa jasnim ciljem, da tržištu ponudi vrhunske, inovativne proizvode i tehnologije iz oblasti farmacije i medicine.

Sa tom vizijom i čvrstim opredeljenjem ka najboljem rješenju za pacijenta, pokrenuta je i vlastita proizvodnja.

Pored prizvoda koji nose logo “Celtis Pharm”, kao autora i proizvođača, tržištu nudimo i paletu proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača, za koje smo zastupnik ili ovlašteni distributer.

Svi proizvodi koje ”Celtis pharm” proizvodi ili distribuira moraju da ispunjavaju najviše standarde i da budu podržani odgovarajućim naučnim dokazima, kao što su kliničke studije i druge vrste naučnih studija i ispitivanja.

Zahvaljujući znanju, predanom radu i strategiji kvaliteta i povjerenja, kompanija ubrzo postaje regionalna.

“Celtis pharm” Bosna i Hercegovina, osnovan je početkom 2021. godine u Brčkom.

“Celtis Pharm” BiH iako mlada poslovnica, osnovana je od strane kompanije sa zavidnim znanjem i iskustvom, dokazanim rezultatima i jasnom strategijom kvaliteta i potpuno je spremna da pacijentima u Bosni Hercegovini omogući vrhunske proizvode i usluge uz kontinuiranu stručnu podršku.

Oblasti u kojima nudimo najbolja rješenja, potpuno zasnovana na najsavremenijim naučnim iskustvima i kliničkoj praksi su:

pedijatrija, dermatologija, fizijatrija, ortopedija, urologija, ginekologija, hematologija.

celtispharm logo veliki

Svi proizvodi koje distribuiramo moraju da ispunjavaju najviše standarde u proizvodnji, kao i da imaju kliničke dokaze o efikasnosti, kako pojedinačnih komponenti, tako i samog proizvoda.

Ovakvim pristupom “Celtis Pharm” želi da izgradi odnos povjerenja sa svim svojim korisnicima proizvoda i usluga, a kao kompanija koja nudi uvjek kvalitetna i pouzdana rješenja.

Aktivnosti za koje je “Celtis Pharm” specijalizovan su: zastupanje, stručni marketing, istraživanje tržišta, proizvodnja, uvoz, izvoz, distribucija, promocija, edukacije i advertajzing.

Proizvodi iza kojih stoji “Celtis Pharm” zastupljeni su u većini apotekau BiH, a naš tim vam je uvjek na raspolaganju, za informacije, konsultacije i podršku.