Celtis Pharm
Kartalin krem

Kartalin krem

Kartalin krem je potpuno prirodan, nesteroridni preparat namjenjen za tretman psorijaze, ekcema, atopijskog i alergijskog dermatitisa...

Kartalim krem sadrži: Solidol (derivat katrana), sibirski neven, lizozim, salicilnu kiselinu, etarska ulja lavande, eukaliptusa i kamilice, med, vitamine A i D.

Kartalin krem je proizvod koji se prije više od 30 godina pojavio na istoku Rusije, među pacijentima oboljelim od psorijaze kao preparat koji je bio ručno pripravljan u jednoj apoteci u malom mjestu u Sibiru.

Ubrzo se glas o njegovoj djelotvornosti kod psorijaze, kao i njegova ukupna popularnost proširila, kako cijelom Rusijom, tako i širom tadašnjeg SSSR-a.

Obzirom na visoku efikasnost u stanjima kod psorijaze, određenih vidova ekcema i dermatitsa, kao i sve veću  potražnju, farmaceutska kompanija “Astrofarma” iz Tomska je počela proizvodnju preparata po originalnoj formulaciji, kako bi omogućila dostupnost preparata za pacijente širom zemaske kugle.

Danas je Kartalin krem proizvod koji živi svoj život preko 30 godina, koji se prodaje u velikom broju zemalja širom svijeta, pa čak i SAD, Velikoj Britaniji, zemljama EU…
Pomogao je stotinama hiljada pacijenta i njegova dejstva se prate pod budnim okom stručnjaka Medicinskog fakulteta Sibirskog univerziteta u Tomsku na čelu sa Prof. Dmitruk Vadimom Stepanovičem.
Pod okriljem ovog Fakulteta je urađena i klinička studija kojom je dokazana efikasnost ovog proizvoda kao pomoć u psorijazi. Ova činjenica čini Kartalin krem jedinim proizvodom koji ne sadrži kortikosteroide, koji je prirodan, a da ima klinički dokazanu efikasnost kod psorijaze.

Sinergija solidola i sibirskog nevena, na prvom mjestu, uz podršku drugih komponenti (etarsko ulje lavande, eukaliptusa, kamilice, salicilna kiselina, lizozin, med vitamini A I D), ispoljavaju regenarivni i umirujući efekat na koži, te su se pokazali kao formula koja veoma efikasno pomaže kod psorijaze, ekcema i dermatitisa..

Više informacija na sajtu: www.kartalinproducts.com

PREUZMITE BROŠURU KARTALIN KREMA

Kartalin šampon

Kartalin šampon

Kartalin šampon je potpuno prirodan preparat namjenjen za tretman psorijaze na vlasištu, seborejičnog dermatitisa, iritacije vlasišta ali i kao pomoć kod opadanja kose.

Kartalin Šampon sadži: Sibirski neven, bijela kopriva, kantarion, kamilica, extrakt korijena cvekle, proteini iz jaja, mliječne kiseline, glicerin, natrijum laktat, alantoin, vitamini: A, E i B5 (pantenol).

Kartalin Šampon je nastao kao reakcija velikog broja pacijenata na popularnost Kartalin krema, a koju je ovaj proizvod stekao zahvaljujući svojoj efikasnosti.

Zadovoljni efektom koji su postizali pomoću Kartalin krema, korisnici ovog proizvoda su tražili od proizvođača pomoć i za dio kože pokriven kosom.

Kao rezultat tih upita, kompanija “Astrofarma” je razvila šampon sa prirodnim, ljekovitim komponentama, koji je, sa jedne strane trebalo da omogući lako skidanje Kartalin krema posle njegovog nanošenja na kosmati dio glave, a sa druge strane da, zahvaljujući svom sastavu i sopstvenom dejstvu pomogne u stanjima određenih promjena na koži glave, prije svega kod psorijaze.

U kratkom vremenskom periodu, Kartalin šampon je opravdao povjerenje i danas predstavlja efikasnu pomoć u tretmanu većeg broja oboljenja kosmatog djela kože, ali na prvom mjestu psorijaze, u samostalnoj primjeni ili još bolje, kao podrška Kartalin kremu. Posle terapijske primjene Kartalin krema, nastavkom upotrebe Kartalin šampona omogućava se produžavanje perioda remisije (perioda bez oboljenja).

Osim efikasnog skidanja ostataka Kartalin krema, Kartalin šampon može da pomogne i u skidanju drugih masnih proizvoda koji se nanose u cilju tretmana dijela kože koja je prekrivena kosom, kao i kod prirodno masnije kose.

Klinička studija koja je rađena u cilju potvrde efikasnosti Kartalin šampona u stanjima za koja je bio namijenjen je otkrila da je Kartalin šampon pokazao visoku efikasnost i u tretmanu seboreje, kao i kod problema opadanja kose, iritacije vlasišta i slično.

Efikasnost kod tretmana seboreje je bila primjećena u preko 80% slučajeva.

Više o samom proizvodu možete naći na sajtu www.kartalinproducts.com

PREUZMITE

Brošura Kartalin šampon (SRB)

Klinički dokazi Kartalin šampona (RUS)

Klinički dokazi Kartalin šampona (SRB)

Preuzmite rezultate ispitivanja Kartalin šampona (RUS)