Celtis Pharm, Beograd
Kartalin krem

Kartalin krem

Kartalin krem je potpuno prirodan, nesteroridni preparat namjenjen za tretman psorijaze, ekcema, atopijskog i alergijskog dermatitisa...

Kartalim krem sadrži: Solidol (derivat katrana), sibirski neven, lizozim, salicilnu kiselinu, etarska ulja lavande, eukaliptusa i kamilice, med, vitamine A i D.

Kartalin krem je proizvod koji se prije više od 30 godina pojavio na istoku Rusije, među pacijentima oboljelim od psorijaze kao preparat koji je bio ručno pripravljan u jednoj apoteci u malom mjestu u Sibiru.

Ubrzo se glas o njegovoj djelotvornosti kod psorijaze, kao i njegova ukupna popularnost proširila, kako cijelom Rusijom, tako i širom tadašnjeg SSSR-a.

Obzirom na visoku efikasnost u stanjima kod psorijaze, određenih vidova ekcema i dermatitsa, kao i sve veću  potražnju, farmaceutska kompanija “Astrofarma” iz Tomska je počela proizvodnju preparata po originalnoj formulaciji, kako bi omogućila dostupnost preparata za pacijente širom zemaske kugle.

Danas je Kartalin krem proizvod koji živi svoj život preko 30 godina, koji se prodaje u velikom broju zemalja širom svijeta, pa čak i SAD, Velikoj Britaniji, zemljama EU…
Pomogao je stotinama hiljada pacijenta i njegova dejstva se prate pod budnim okom stručnjaka Medicinskog fakulteta Sibirskog univerziteta u Tomsku na čelu sa Prof. Dmitruk Vadimom Stepanovičem.
Pod okriljem ovog Fakulteta je urađena i klinička studija kojom je dokazana efikasnost ovog proizvoda kao pomoć u psorijazi. Ova činjenica čini Kartalin krem jedinim proizvodom koji ne sadrži kortikosteroide, koji je prirodan, a da ima klinički dokazanu efikasnost kod psorijaze.

Sinergija solidola i sibirskog nevena, na prvom mjestu, uz podršku drugih komponenti (etarsko ulje lavande, eukaliptusa, kamilice, salicilna kiselina, lizozin, med vitamini A I D), ispoljavaju regenarivni i umirujući efekat na koži, te su se pokazali kao formula koja veoma efikasno pomaže kod psorijaze, ekcema i dermatitisa..

Više informacija na sajtu: www.kartalinproducts.com

PREUZMITE BROŠURU KARTALIN KREMA