Celtis Pharm
Kartalin šampon

Kartalin šampon

Kartalin šampon je potpuno prirodan preparat namjenjen za tretman psorijaze na vlasištu, seborejičnog dermatitisa, iritacije vlasišta ali i kao pomoć kod opadanja kose.

Kartalin Šampon sadži: Sibirski neven, bijela kopriva, kantarion, kamilica, extrakt korijena cvekle, proteini iz jaja, mliječne kiseline, glicerin, natrijum laktat, alantoin, vitamini: A, E i B5 (pantenol).

Kartalin Šampon je nastao kao reakcija velikog broja pacijenata na popularnost Kartalin krema, a koju je ovaj proizvod stekao zahvaljujući svojoj efikasnosti.

Zadovoljni efektom koji su postizali pomoću Kartalin krema, korisnici ovog proizvoda su tražili od proizvođača pomoć i za dio kože pokriven kosom.

Kao rezultat tih upita, kompanija “Astrofarma” je razvila šampon sa prirodnim, ljekovitim komponentama, koji je, sa jedne strane trebalo da omogući lako skidanje Kartalin krema posle njegovog nanošenja na kosmati dio glave, a sa druge strane da, zahvaljujući svom sastavu i sopstvenom dejstvu pomogne u stanjima određenih promjena na koži glave, prije svega kod psorijaze.

U kratkom vremenskom periodu, Kartalin šampon je opravdao povjerenje i danas predstavlja efikasnu pomoć u tretmanu većeg broja oboljenja kosmatog djela kože, ali na prvom mjestu psorijaze, u samostalnoj primjeni ili još bolje, kao podrška Kartalin kremu. Posle terapijske primjene Kartalin krema, nastavkom upotrebe Kartalin šampona omogućava se produžavanje perioda remisije (perioda bez oboljenja).

Osim efikasnog skidanja ostataka Kartalin krema, Kartalin šampon može da pomogne i u skidanju drugih masnih proizvoda koji se nanose u cilju tretmana dijela kože koja je prekrivena kosom, kao i kod prirodno masnije kose.

Klinička studija koja je rađena u cilju potvrde efikasnosti Kartalin šampona u stanjima za koja je bio namijenjen je otkrila da je Kartalin šampon pokazao visoku efikasnost i u tretmanu seboreje, kao i kod problema opadanja kose, iritacije vlasišta i slično.

Efikasnost kod tretmana seboreje je bila primjećena u preko 80% slučajeva.

Više o samom proizvodu možete naći na sajtu www.kartalinproducts.com

PREUZMITE

Brošura Kartalin šampon (SRB)

Klinički dokazi Kartalin šampona (RUS)

Klinički dokazi Kartalin šampona (SRB)

Preuzmite rezultate ispitivanja Kartalin šampona (RUS)