Active Hydrogen Professional Cream

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml (Aktivni vodonik krem) sadrži visoku koncentraciju molekularnog vodonika od 6,6 ppm, što dokazuje izvještaj Instituta za opštu i fizičku hemiju, koji možete pogledati ovde.
Visoka koncentracija aktivnog vodonika u proizvodu mjerena je i računanjem jačine parcijalnog pritiska vodonika u proizvodu. Izračunata vrijednost parcijalnog pritiska od rH = 0.87 svrstava ovaj proizvod u jedinstveno bogat antioksidativni preparat. Izvještaj možete pogledati ovde.

S ponosom ističemo da je Active Hydrogen Professional Cream 50 ml prvi i jedini kremasti proizvod na bazi molekularnog vodonika u svijetu. Molekularni vodonik se smatra najjačim prirodnim antioksidansom, čime se u proizvodu postigla sinergija prirode i naučnih istraživanja.

Active Hydrogen Professional Cream je super zasićena krema nano mjehurićima molekularnog vodonika.

Active Hydrogen Professional Cream je namjenjen za: ljekare, fizijatre, sportske ljekare, fizioterapeute, profesionalne i rekreativne sportiste, kao i sve one koji se izlažu jakom fizičkom naporu prilikom treninga ili rada. Posebno se preporučuje za akutne i hronične bolove kao i za teže povrede u ranoj fazi liječenja.

Active Hydrogen Professional Cream je preparat u obliku krema koji kod stanja bola i nelagode djeluje i na simptom i na uzrok!

Active Hydrogen Professional Cream  ublažava i dovodi do ranijeg prestanka bolova, smanjuje otoke, redukuje upalne procese i značajno ubrzava oporavak od povreda. Istraživanjem je utvrđeno da vodonik prodire i do 5 cm ispod kože što se odražava na djelotvorni dubinski učinak u tretiranju povreda.

Zahvaljujući naučno dokazanim osobinama vodonika, a samim tim i Active Hydrogen Professional Cream preparat:
•    Ima snažan antioksidacioni efekat
•    Ima izraženo: antinflamatorno, pufersko i citoprotektivno djelovanje
•    Ublažava bol i nelagode u mišićima i zglobovima
•    Povećava snagu pokreta i fizičke sposobnosti
•    Daje prijatno osvježavajući osjećaj pri upotrebi sa efektom hlađenja i opuštanja
•    Pogodan je za sportsku masažu i relaksaciju
•    Regeneriše i revitalizuje tkiva i organe
•    Naučno dokazano smanjuje ili zaustavlja upalne procese koji vode u bolno stanje
•    Smanjuje posledice upalnog stanja kao što su otoci i modrice
•    Ubrzava oporavak posle povreda

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml je proizvod za spoljašnju upotrebu čijom redovnom, preporučenom primenom se pomaže kod posledica i stanja uzrokovanih povredama mišićnog i vezivnog tkiva usled udaraca, padova, sportskih povreda i drugih uzroka koji dovode do hematoma, otoka, uganuća, istegnuća i iščašenja.

Naučne studije su potvrdile da molekularni vodonik ima blagotvorno dejstvo i kod upala i zamora mišića izazvanih napornim i intenzivnim fizičkim aktivnostima poput bavljenja sportom, rekreativnog vežbanja ili teškog fizičkog rada.

Kako Active Hydrogen Professional Cream 50 ml deluje?

Njegov potencijal ogleda se u sposobnosti molekularnog vodonika da lako prodire u ćelije, pri čemu selektivno i ciljano eliminiše štetne slobodne radikale.

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml je proizvod za opštu upotrebu i poseduje test zdravstvene ispravnosti od strane serfifikovane laboratorije Republike Srbije.

PREUZMITE BROŠURU ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL CREAM - SNAGA VODONIKA

PREUZMITE BROŠURU ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL CREAM - O PROIZVODU