Celtis Pharm, Beograd
Active Hydrogen Professional Cream

Active Hydrogen Professional Cream

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml (Aktivni vodonik krem) sadrži visoku koncentraciju molekularnog vodonika od 6,6 ppm, što dokazuje izvještaj Instituta za opštu i fizičku hemiju, koji možete pogledati ovde.
Visoka koncentracija aktivnog vodonika u proizvodu mjerena je i računanjem jačine parcijalnog pritiska vodonika u proizvodu. Izračunata vrijednost parcijalnog pritiska od rH = 0.87 svrstava ovaj proizvod u jedinstveno bogat antioksidativni preparat. Izvještaj možete pogledati ovde.

S ponosom ističemo da je Active Hydrogen Professional Cream 50 ml prvi i jedini kremasti proizvod na bazi molekularnog vodonika u svijetu. Molekularni vodonik se smatra najjačim prirodnim antioksidansom, čime se u proizvodu postigla sinergija prirode i naučnih istraživanja.

Active Hydrogen Professional Cream je super zasićena krema nano mjehurićima molekularnog vodonika.

Active Hydrogen Professional Cream je namjenjen za: ljekare, fizijatre, sportske ljekare, fizioterapeute, profesionalne i rekreativne sportiste, kao i sve one koji se izlažu jakom fizičkom naporu prilikom treninga ili rada. Posebno se preporučuje za akutne i hronične bolove kao i za teže povrede u ranoj fazi liječenja.

Active Hydrogen Professional Cream je preparat u obliku krema koji kod stanja bola i nelagode djeluje i na simptom i na uzrok!

Active Hydrogen Professional Cream  ublažava i dovodi do ranijeg prestanka bolova, smanjuje otoke, redukuje upalne procese i značajno ubrzava oporavak od povreda. Istraživanjem je utvrđeno da vodonik prodire i do 5 cm ispod kože što se odražava na djelotvorni dubinski učinak u tretiranju povreda.

Zahvaljujući naučno dokazanim osobinama vodonika, a samim tim i Active Hydrogen Professional Cream preparat:
•    Ima snažan antioksidacioni efekat
•    Ima izraženo: antinflamatorno, pufersko i citoprotektivno djelovanje
•    Ublažava bol i nelagode u mišićima i zglobovima
•    Povećava snagu pokreta i fizičke sposobnosti
•    Daje prijatno osvježavajući osjećaj pri upotrebi sa efektom hlađenja i opuštanja
•    Pogodan je za sportsku masažu i relaksaciju
•    Regeneriše i revitalizuje tkiva i organe
•    Naučno dokazano smanjuje ili zaustavlja upalne procese koji vode u bolno stanje
•    Smanjuje posledice upalnog stanja kao što su otoci i modrice
•    Ubrzava oporavak posle povreda

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml je proizvod za spoljašnju upotrebu čijom redovnom, preporučenom primenom se pomaže kod posledica i stanja uzrokovanih povredama mišićnog i vezivnog tkiva usled udaraca, padova, sportskih povreda i drugih uzroka koji dovode do hematoma, otoka, uganuća, istegnuća i iščašenja.

Naučne studije su potvrdile da molekularni vodonik ima blagotvorno dejstvo i kod upala i zamora mišića izazvanih napornim i intenzivnim fizičkim aktivnostima poput bavljenja sportom, rekreativnog vežbanja ili teškog fizičkog rada.

Kako Active Hydrogen Professional Cream 50 ml deluje?

Njegov potencijal ogleda se u sposobnosti molekularnog vodonika da lako prodire u ćelije, pri čemu selektivno i ciljano eliminiše štetne slobodne radikale.

Active Hydrogen Professional Cream 50 ml je proizvod za opštu upotrebu i poseduje test zdravstvene ispravnosti od strane serfifikovane laboratorije Republike Srbije.

PREUZMITE BROŠURU ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL CREAM - SNAGA VODONIKA

PREUZMITE BROŠURU ACTIVE HYDROGEN PROFESSIONAL CREAM - O PROIZVODU